FRANCOEUR Bill - FOLLOSE Martin A.

The Lady Pirates Of Captain Bree

musical

Mikor Jennings kapitány a távolban megpillantja a kalózlányok hadát, konstatálja, az elkerülhetetlen ütközetben senki másra nem számíthat, ha meg akarja védeni gazdag utasait, a Prescotokat, csakis szedett-vedett rabjaira és Fergusra, az úszni sem tudó tengerészre.

Ahogy a kalózlányok átveszik a Kayla Mayt, egy szabad szájú musical-komédiában találjuk magunkat, jó néhány hisztérikus szereplővel. Bree kapitány bátor , de aljas és trágár csapatával (és egy maroknyi újonccal, akik épp kiképzés alatt állnak, s néha még elfelejtenek durvának és vagánynak lenni) együtt megismerhetjük a dölyfös Bidwell professzort, a nagyhangú Madam Prescotot, aki állandóan a különleges bánásmódot hiányolja a személyzettől, Samel Prescotot, aki, hogy nehogy cápacsali legyen belőle, magát nőnek maszkírozza és Julia Prescotot, aki ég a vágytól, hogy csatlakozhasson a kalózok hadához. Miután a kalózok Thomast, a hajósinast a tengerre küldik egy üzenettel, melyben a Prescotok életéért aranyat követlenek az angoloktól, azzal szórakoztatják magukat, hogy a férfi rabokkal végeztetik el saját piszkos munkájukat, beavatván Juliát a kalózság titkaiba.

És mi történik, amikor Thomas visszatér a brit flottával? Tán felakasztják a kalózlányokat tettük miatt? A Bill Francoeur nagyszerű zenéjével még lendületesebbé váló musicalből minden kiderül!

cím

The Lady Pirates Of Captain Bree

eredeti cím

The Lady Pirates Of Captain Bree

szerző

FRANCOEUR Bill
FOLLOSE Martin A.

eredeti nyelv

angol

szereplők száma

nő: 11
férfi: 10